Akrojoga je čudovita praksa, ki temelji na zaupanju, komunikaciji, medsebojni pomoči in nas povezuje v igrivo in odgovorno skupnost. Zagotavljamo vam, da boste v uri in pol popolnoma  pozabili na obveznosti in skrbi. Na treningu akrojoge sta telo in um zaposlena z nešteto novimi informacijami poleg tega pa se neznasko zabavate. Popolna kombinacija za odklop torej!

Leteča joga inštruktorji vam pomagamo, da s svojimi trenutnimi zmožnostni varno osvojite tehniko, ki vam omogoči, da delate stvari za katere morda niste verjeli, da ste jih sposobni. To vam bo prineslo samozavest in veselje ob doseženem, zato se boste pogumneje spopadali tudi z drugimi izzivi.

Začetni tečaj vam omogoči, da se skozi enostavne položaje naučite osnovnihprincipov letenja v dvoje in tehnike, kako vse izvajati lahkotno, tekoče in varno. Kasneje položaje povezujemo v daljše sekvence, tako na koncu tečaja znate samostojno naresti nekaj minutni flow, s katerim se lahko pokažete pred prijatelji.

Naši tečaji vam bodo dali veliko več kot le akrojoga položaje. Učimo vas funkcionalnega gibanja, vaje prilagodimo vašemu telesu, vas spodbujamo in verjamemo v vas. Akrojoga ni le vadba je resnično tudi način življenja, zato se zunaj tečajev redno družimo na tedenskih odprtih treningih (akro jamih) ter organiziramo izlete in počitnice.

Akrobati premikajo meje človeškega telesa, praksa joge ruši ovire v naših glavah. Ko združiš oboje se začne brezkončna igra telesa in duha v dvoje.

Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi spoznali z acroyogo. Za udeležbo na tečaju ne potrebujete partnerja.

  • Tečaj se začne 23.3.2017
    Tečaj bo potekal vsak ČETRTEK 1x tedensko do konca maja (8 vadb).
  • CENA na osebo je 80€
  • PIŠI NA info@letecajoga.org

Število mest na tečaju je omejeno zato je nujna predhodna prijava.