EVA LASIČ

Akrojogo sem spoznala leta 2012 in se zaljubila na prvem poletu. Najprej sem odkrila svoje veselje do akrobatskih elementov in do sveta, ki je na glavo obrnjen, ko sem leta 2011 začela Capoeiro trenirati. Nato me je pot peljala v svet akrojoge, svet sodelovanja in ne tekmovanja, ki pa je pogosto prisotno pri drugih športih. Od takrat naprej je akrojoga velik del mojega življenja in daje mnogo več kot le športno rekreacijo (ki pa je sicer zelo zabavna!).

Akrojoga ti omogoča pozabiti na misli in biti v sedanjem trenutku. Okrepi občutek za ravnotežje, ki te spremlja vsepovsod. Zagotovi večno igro raziskovanja in zavedanja svojega telesa kot tudi telesa drugega. Izpostavi zaupanje v druge kot tudi v sebe. Poudari pomembnost sodelovanja in uspešne komunikacije. Nauči te vztrajnosti. Razkriva fizične in predvsem psihološke omejitve in s tem ponudi nove izzive. Akrojoge ne dojemam le kot fizični trening, ampak tudi kot trening osebnosti, kjer spoznavaš medsebojne odnose ter različnosti posameznikov.

Zaradi mojega izjemnega veselja do te gibalne veščine, me je vedno spremljala želja, da delim akrojogo z drugimi. Zato sem leta 2018 opravila učiteljski tečaj pri Leteči jogi in nato začela voditi lastne tečaje. Sem tudi mednarodno certificirana učiteljica akrojoge (pri prvi šoli akrojoge na svetu—Acro Yoga Montreal) ter joge (RYT®200 pri Yoga Alliance® ter RJU 300 pri Joga združenju Slovenije). Svoje izobraževanje sem pa nadaljevala pri Fitnes zvezi Slovenije za funkcionalno vadbo in tako postala licencirana inštruktorica funkcionalnega fitnesa. 

Kontakt:  info@letecajoga.si