Družinska akrojoga je dobila novo ime akro igra. Ker je igra otroška joga in ker je joga… no ja, nekaj drugega kot to kar počnemo tukaj.
In kaj počnemo?
Igramo se seveda! Z otrokom bosta spoznala kontaktno igro z elementi akrobatike. Drug čez drugega bosta plezala, se prevračala, sodelovala, se podpirala, skakala in iznašla kak nov prav poseben objem.
Otroci obožujejo gibalno igro, če jo lahko delijo s staršem ali skrbnikom še toliko bolj.
Akro igra zamenja vloge
Mi odrasli se spustimo bližje tlom in vidimo svet kot ga vidi otrok. Otrok se na drugi strani znajde visoko nad nami in ponosno zre navzdol. Akro igro vodijo otroci, starši pa jih ubogamo (torej prisluhnemo). Kako zanimiv je ta narobe svet!
Akro igra krepi telo in zavedanje sebe
Akro igra da izkušnjo prostora in podpore , ki ni dosegljiva solo, ter tako razvija gibalno-motorične spretnosti in krepi sodelovanje. Obrati podobni saltam in visoki skoki, ki so ves čas podprti na različnih delih telesa, ter tako dajejo občutek varnosti v raziskovanju novih dimenzij gibanja.
Akro igra je zbližanje in stik
Družinska akro igra se je izkazala za dragocen čas kjer imajo otroci starše zase in na voljo njihovo pozornost ter podporo. Včasih je intenzivna, da pomaga sprostiti čustva, včasih je nežena, da krepi zaupanje in ljubezen.
ZA KOGA?
Delavnice so namenjena družinam s predšolskimi (od 15 mesecev dalje) ali šolskimi otroki.

V sezoni 23/24 potekajo delavnice za mlajše otroke ob sobotah dopoldan, za starejše pa ob nedeljah popoldan.

Za informacije o aktualnih terminih pišite na eva.brovinsky@gmail.com in navedite starost otroka.

📍 Lokacija: Ljubljana – center

💵15€/otroka (en ali oba starša sta vključena v ceno). Vsak naslednji otrok 10€.

  • Če imate več otrok, ki padejo v različne starostne skupine, pa bi radi delali vsi skupaj, ni problema, pridite skupaj.
  • V mlajši skupini je priporočljivo, da na vsakega otroka pride en starš/skrbnik.
  • V starejši skupini je lahko tudi več otrok na enega starša/skrbnika.
Delavnice vodim Eva Brovinsky.
Sem ustanoviteljica Leteče joge, učiteljica akrojoge in mama 3 letniku. Leta 2009 sem v Slovenijo pripeljala akrojogo in se skoraj desetletje profesionalno ukvarjala z poučevanjem akrojoge v Sloveniji in tujini.
Pred zanositvijo sem s prakso in poučevanjem prekinila, vendar me je sin kmalu spet povabil, da sem svojo prakso obudila z njim. Ker nama to veliko pomeni in ker vidim kako koristna je tudi za druge družine sem leta 2022 spet začela učiti, tokrat družinske delavnice akro igre.
Za obvestila o prihajajočih delavnicah pišite na eva.brovinsky@gmail.com in dodani boste na mailing za obveščanje o dogajanju Družinske akro igre.